Distribiteur van mooie merken
Mana' O Nani

Wonder Pal - Aye Hart

Uitvoering wit
  • Wonder Pal - Aye Hart
  • Wonder Pal - Cocolito
  • Wonder Pal - Hunny Brains
  • Wonder Pal - Ooh La La
  • Wonder Pal - Badbutt Grizzly
  • Wonder Pal - Wots Dat
  • Wonder Pal - Chocolito
29,95 Adviesverkoopprijs
Omschrijving
Sommigen zeggen dat beren stoer moeten zijn, maar Aye Hart is het daar niet mee eens. Hij is gevoelig en kwetsbaar en super zacht. Hij houdt van lachen en soms huilt hij. Ook is hij is een beetje verlegen. Hij houdt van zijn vrienden en hij is heel aardig voor iedereen.
Zijn gezicht is met de hand geborduurd en hij komt met zijn eigen unieke naam, handgeschreven aan de binnenkant van een zorgvuldig ontworpen doos.

Wonder Pal is een zachte knuffel die een dubbele taak vervult: beste vriend thuis, favoriete metgezel terwijl je onderweg bent. Dankzij een paar aan de binnenkant verborgen magneten kan deze knuffelige teddybeer worden getransformeerd in een zacht gordelkussen, voor wanneer je onderweg bent. Als je vertrouwd speelgoed in de auto of een ander voertuig hebt, krijg je het gevoel 'thuis weg van huis' te zijn en wordt het voor ieder kind gemakkelijker om zich aan een (lange) autorit aan te passen. Eenmaal uit de veiligheidsgordel, wordt het een normaal speelgoed met ongelooflijke magische krachten - probeer het zelf maar eens aan de koelkast, radiator of een ander magnetisch oppervlak te bevestigen.
 
Wonder Pal wordt geproduceerd in de Mana'o Nani werkplaats in Polen. Alle gebruikte materialen zijn in het bezit van veiligheidscertificeringen. Magneten in de knuffels zijn veilig ingesloten in speciale veiligheidsvakken.

Handwas in koud water. Niet in de droger, niet strijken.
Product details
ArtikelnummerMA-WP005
EAN5907222854136
Afmetingca. 21 x 22 cm
Materiaalpolyester
Kleurwit
-
-