Distribiteur van mooie merken
By Lille Vilde

Vloermat, Vintage Blossom

Uitvoering roze
77,50 Adviesverkoopprijs
Vloermat, Vintage Blossom
Omschrijving
De mooiste oplossing van een vloermat (of knoeimat) om onder een kinderstoel te plaatsen!
De fijne aardse tinten en het prachtige relief op het oppervlak maken het een echte must-have wanneer je kleine kinderen hebt. 

Het vinden van het juiste materiaal voor deze matten is een lange reis van meer dan twee jaar geweest. Eindelijk is de keuze gevallen op dit mooie vegan leer met natuurlijk rubber als basis. Het leer is goed bestand tegen het eten en drinken dat wordt gemorst en het is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, eventueel met een beetje afwasmiddel voor de hardnekkige vlekken. 

Het natuurrubber zorgt ervoor dat de mat blijft waar het hoort en dat deze niet ongewenst opkrult of vouwt. De mat is eenvoudig op te rollen en mee te nemen in de linnen tas die bij de mat wordt geleverd. Perfect als je vrienden bezoekt die nog niet het genoegen hebben gehad van een kind dat de kunst van het eten leert… :-)

De mat is zelfs te gebruiken als speelkleed of yoga- en meditatiemat. Het rubberen kussentje aan de onderkant zorgt ervoor dat de ergste kou van de vloer het kind niet bereikt, wat het perfect maakt als mat onder een activiteitenstandaard voor baby's. Ook oudere kinderen, en hun ouders, kunnen profiteren van de mat, die de vloer beschermt tegen deuken en krassen bij het stapelen van bijvoorbeeld blokken.
De mat kan zelfs in de tuin of op het strand worden meegenomen, waar een waterdicht kleed gewenst is.

Deze vloermat in de kleur Vintage Blossom is diep oud roze. Niet te vrouwelijk, maar toch perfect vrouwelijk genoeg. Echt een heerlijke warme kleur.

De toplaag is gemaakt van PU, ofwel vegan leer en de onderste laag is gemaakt van natuurlijk rubber. Het rubber wordt als vloeistof uit de rubberbomen afgevoerd en verlaat het hout in het element waarin het thuishoort. Leven met de wortels in de grond.

De laag van de mat is getest volgens de huidige Europese normen en geeft geen vuile chemicaliën af.

Labels en goedkeuringen:
CE gekeurd
EN71 1-3 (EU-speelgoedverordening)
REACH (detectie van gevaarlijke sporen)
Product details
ArtikelnummerLV-MAT-23
EAN5714302000327
Afmeting110 x 0,3 cm
MateriaalPU (vegan leer)
Kleurroze
-
-