Distribiteur van mooie merken
Mister Tody

Plane - Miffy

Uitvoering multi
  • Plane - Miffy
  • Plane - Green
  • Plane - Pink
  • Plane - Flying Circus
  • Plane - Printed - Wood
  • Plane - Color-in
34,95 Adviesverkoopprijs
Plane - Miffy
Omschrijving
Welkom aan boord van het Mister Tody vliegtuig! Ik ben jouw piloot vandaag!

Waar wil je heen? Snoepjesland? Geen-volwassenen-land? Alles is mogelijk, neem gewoon je eigen Nijntje-vliegtuig! Doe je gordel aan en laat je fantasie je meenemen naar magische plekken voorbij de horizon. Maar vergeet niet om de motor te controleren!

Extra productinformatie
Wat is leuker voor een kind dan een echte piloot te zijn? Laat zijn of haar fantasie de vrije loop met het kartonnen speelgoed vliegtuig met origineel Nijntjes design! Gemakkelijk om op te bouwen.
Het vliegtuig wordt geleverd in een kartonnen hoes. Klaar om te monteren. Er is geen gereedschap nodig en alle elementen* zijn inbegrepen, klaar voor gebruik.
Gemakkelijk te demonteren voor eenvoudige opslag.
Afmetingen verpakt: 76.8 x 44.8 x 3 cm
* Een pakket bestaat uit: Geprint karton (1 vliegtuig, 1 stuur, 2 vleugels, 1 staart, 1 propellor) + 2 drukknoppen + 1 keperband

Wist je dat? 
Het kartonnen speelgoed van Mister Tody is niet alleen leuk en charmant, het is ook eco-vriendelijk. Mister Tody wil meehelpen om de plastic vervuiling te verminderen door magisch speelgoed te maken van karton dat gemakkelijk recycleerbaar is en ongelooflijk leuk om mee te spelen.
Product details
Besteleenheid2
ArtikelnummerMT-VL0004
EAN5407004650142
-
-