Distribiteur van mooie merken
Mister Tody

Plane - Color-in

Uitvoering wit
  • Plane - Color-in
  • Plane - Flying Circus
24,95 Adviesverkoopprijs
Plane - Color-in
Omschrijving
Welkom aan boord van het Mister Tody vliegtuig! Ik ben jouw piloot vandaag!

Waar wil je heen? Snoepjesland? Geen-volwassenen-land? Alles is mogelijk, neem gewoon je eigen vliegtuig en geef het jouw favoriete kleur! Doe je gordel aan en laat je fantasie je meenemen naar magische plekken voorbij de horizon...
Gebruik verf, stickers, potloden en stiften en maak je eigen unieke creatie, om de mooiste avonturen mee te beleven! 

Extra productinformatie
Wat is leuker voor een kind dan een echte piloot te zijn? Laat zijn of haar fantasie de vrije loop met het kartonnen speelgoed vliegtuig van Mister Tody! Dit blanco speelgoedvliegtuig is perfect voor kleine kunstenaars die houden van ontwerpen en kleuren. Gemakkelijk om op te bouwen. 
Het vliegtuig wordt geleverd in een kartonnen hoes. Klaar om te monteren. Er is geen gereedschap nodig en alle elementen* zijn inbegrepen, klaar voor gebruik.
Gemakkelijk te demonteren voor eenvoudige opslag.
Afmetingen verpakt: 76.8 x 44.8 x 3 cm
* Een pakket bestaat uit: Geprint karton (1 vliegtuig, 1 stuur, 2 vleugels, 1 staart, 1 propellor) + 2 drukknoppen + 1 keperband

Wist je dat? 
Het kartonnen speelgoed van Mister Tody is niet alleen leuk en charmant, het is ook eco-vriendelijk. Mister Tody wil meehelpen om de plastic vervuiling te verminderen door magisch speelgoed te maken van karton dat gemakkelijk recycleerbaar is en ongelooflijk leuk om mee te spelen.
Product details
ArtikelnummerMT-VL0005
EAN5407004650258
Afmeting79,6 x 73,2 x 32 cm
Materiaalkarton
Kleurwit
-
-