Distribiteur van mooie merken

Over onsWie zijn wij?

Joow Design Brands is een jong bedrijf die haar merken vertegenwoordigt als distributeur in de BeNeLux. We zijn relatief nieuw (opgestart in augustus 2018) maar zeker niet onbekend in de markt. We hebben jarenlange ervaring in de gift- en designmarkt.
We worden zelf blij van het geven van leuke cadeautjes en we worden er nog blijer van om dit te kunnen delen. In ons assortiment vindt u dan ook producten waar wij een glimlach van op ons gezicht krijgen, geschikt voor jong en voor oud(er). De producten zijn zowel mooi als functioneel en van een goede kwaliteit.
 
En wie zit daarachter?
Joow wordt gerund door ons, Robert en Catherine: al heel wat jaren samen en papa en mama van 2 kleine (meestal lieve maar vaak ook heel ondeugende) mannetjes.
 
En wat kunnen wij u, als retailer, bieden?
Wij doen ons best om een mooie combinatie van merken te maken waarvan we voorraadhoudend zijn. Het voordeel voor u is dat u niet gebonden bent aan een minimaal orderbedrag per merk. Ofwel, u kunt van de verschillende merken de producten kiezen die bij u passen.
Het blijft voor ons een interessante en leuke uitdaging om te zorgen voor een mooi en divers assortiment producten passend binnen de design-, gift-, museum- en baby & kinderwinkels. 
Daarnaast vinden we het belangrijk om een goede, betrouwbare en snelle service te bieden. Via onze webshop kunt u bestellingen plaatsen en doen we ons best deze binnen enkele dagen toe te sturen.
 
Heeft u vragen? Stel ze via e-mail of bel ons op. We helpen waar mogelijk en denken graag met u mee.
Een prettige samenwerking is waar we voor gaan.  
-
-